-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:12067 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

با عرض سلام و خسته نباشيد دختري دارم 6 ساله كه علاقه زيادي به حفظ قرآن دارد. اينجانب را راهنمايي كنيد.

حفظ قرآن در اغلب مراكز مربوط به آن، از پنج سالگي شروع ميشود; ولي در عين حال، ميتوان كودك را از همان سنين كم براي پيمودن اين راه آماده ساخت. مادران ميتوانند با گوش دادن به نوار قرآن و قرائت مستمر قرآن ـ حتي در دوران بارداري ـ روي جنين و فرزند خود تأثير مثبت بگذارند. معمولاً در دوران شيرخوارگي ابتدا بايد با روش اشارهاي كودك را با حروف آشنا كرد و با تكرار كلمات قرآني، كار حفظ كلمات را آغاز كرد; البته استفاده از عكس، اسلايد و نقاشي براي آشنايي با كلمات قرآن بسيار مؤثر است.

شيوهاي كه در برخي كلاسها اعمال ميشود; اين است كه ابتدا در كلاس و با حضور استاد، يك بار از طريق گوش دادن به نوار، روخواني و سپس هم خواني ميشود (تعداد آيات، يادگيري و حفظ، بستگي به نونهالان در كلاس دارد) در مرحلة بعد، آياتي كه در كلاس تمرين شده، در منزل حفظ ميشود و روز بعد و در مرحلة پاياني، ابتدا همخواني انجام ميشود و بعد، استاد از يكايك نونهالان،(جهت ارزيابي از آمادگي آنها در حفظ آيات) پرسش ميكند.

بايد توجه داشت كه در يادگيري، حفظ و قرائت، نبايد بيش از توان كودك به او تحميل شود; كه گاه، نتيجة عكس ميدهد. در ضمن، تذكر اين نكته، مهم است كه ايجاد علاقه و شادابي در كودك، در طول فراگيري قرآن بسيار مؤثر است و نبايد از آن غفلت جست.

براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه ميتوانيد با مراكز زير تماس بگيريد:

1. مهد قرآن كريم، شماره تلفن: 7715149 ـ 0251

2. جامعةالقرآن، تلفن: 4 ـ 7739073 ـ 0251

3. كانون قرآن، سازمان تبليغات اسلامي استان قم، تلفن: 7740371 ـ 0251

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.